Seurakunta

Toholammin helluntaiseurakunta on yksi Suomen 240 paikallisesta helluntaiseurakunnasta. Maailmanlaajuisesti helluntailaisia on n. 280 miljoonaa eli 4% maailman väestöstä ja Suomessa noin 50 000. Haluatko tietää lisää? Katso alla oleva video

Seurakunnan toiminta

Toholammin helluntaiseurakunnan kaikille avoimet jumalanpalvelukset ovat sunnuntaisin klo 11.00. Kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina vietämme ehtoollisjuhlaa. Jumalanpalveluksissa lauletaan hengellisiä lauluja ja kuunnellaan opetusta Raamatun sanasta. Seurakunnan toiminta perustuu täysin vapaaehtoisiin rahalahjoihin.

Tiistai-iltaisin keskitytään rukoilemaan esille tulevien asioiden puolesta. Rukousillat ovat klo 19.00 vuoroviikoin sanan ja rukouksen iltoja ja lähetysiltoja. Kerro meille rukousaiheesi, niin rukoilemme puolestasi.

Diakoniatyön osalta hartauksia käydään pitämässä kerran kuukaudessa paikkakunnan palvelutaloissa. Älä jää yksin murheidesi kanssa! Jos kaipaat sielunhoitoa tai rukousapua, tule tilaisuuksiin ja pyydä seurakunnan vastuuhenkilöltä keskustelu- ja rukousapua.

Nouse ja loista -illat ovat kaikille avoimia rentoja iltoja, joissa keskustellaan alustuksen pohjalta. Vaihdetaan kuulumisia kahvikupin äärellä, katsotaan alustus videolta ja keskustellaan mitä ajatuksia se herättää. Iltoja järjestetään joka toinen keskiviikko (seuraa ilmoittelua) ja ne soveltuvat kenelle tahansa, joka haluaa pohtia hengellisiä asioita yhdessä muiden kanssa. Teemana syksyn ajan on ”Minun Jumalani”. Alustuksissa pohditaan mm. seuraavia asioita: ”Oletko koskaan pohtinut millaisen Jumalakuvan kautta katselet maailmaa? Miten maailmankäsityksemme muuttuu kun tiedostamme, että Jumala katselee maailmaa rakkaudesta käsin? Jeesuksessa näemme millainen Jumala on. Empiirinen tutkimus kertoo, että ihminen tulee syvästi onnelliseksi suhteiden kautta.”