Seurakunta

Toholammin helluntaiseurakunta on yksi Suomen 240 paikallisesta helluntaiseurakunnasta. Maailmanlaajuisesti helluntailaisia on n. 280 miljoonaa eli 4% maailman väestöstä ja Suomessa noin 50 000. Haluatko tietää lisää? Katso alla oleva video

Seurakunnan toiminta

Toholammin helluntaiseurakunnan kaikille avoimet jumalanpalvelukset ovat sunnuntaisin klo 11.00. Kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina vietämme ehtoollisjuhlaa. Jumalanpalveluksissa lauletaan hengellisiä lauluja ja kuunnellaan opetusta Raamatun sanasta. Seurakunnan toiminta perustuu täysin vapaaehtoisiin rahalahjoihin.

Tiistai-iltaisin keskitytään rukoilemaan paikkakunnan ja esille tulevien asioiden puolesta. Rukousillat ovat klo 19.00 vuoroviikoin sanan ja rukouksen iltoja ja lähetysiltoja. Kerro meille rukousaiheesi, niin rukoilemme puolestasi.

Lasten ja koko perheen Monitoimikerho on kerran kuussa Lauantaisin (seuraa ilmoittelua). Yhdessä lasten ja koko perheiden kanssa tehdään retkiä uimahalliin tai vaikkapa laavulle. Kerhot ovatkin lapsille mieluinen kohokohta, jossa saa touhuta ja temmeltää. Kaikki lapset ovat tervetulleita mukaan!

Diakoniatyön osalta hartauksia käydään pitämässä kerran kuukaudessa paikkakunnan palvelutaloissa. Älä jää yksin murheidesi kanssa! Jos kaipaat sielunhoitoa tai rukousapua, tule tilaisuuksiin ja pyydä seurakunnan vastuuhenkilöltä keskustelu- ja rukousapua.

Naisteniltoja järjestetään noin joka toinen torstai ruksilla, seuraa ilmoittelua. Niissä kaffitellaan, lauletaan ja keskustellaan vapaamuotoisesti hengellisistä asioista sekä tietenkin rukoillaan esille tulevien aiheiden puolesta. Naisteniltoihin ei kynnys ole korkealla, poikkea vaikka katsomaan!