Seurakunta

Toholammin helluntaiseurakunta on yksi Suomen n. 240 paikallisesta helluntaiseurakunnasta. Maailmanlaajuisesti helluntailaisia on n. 280 miljoonaa eli 4% maailman väestöstä ja Suomessa noin 50 000. Haluatko tietää lisää? Katso alla oleva video

Seurakunnan toiminta

Toholammin helluntaiseurakunnan kaikille avoimet jumalanpalvelukset ovat sunnuntaisin klo 11.00. Kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina vietämme yhdessä ehtoollisjuhlaa. Jumalanpalveluksissa lauletaan hengellisiä lauluja ja kuunnellaan Raamatun opetusta. Seurakunnan toiminta perustuu taloudellisesti täysin vapaaehtoisiin rahalahjoihin.

Tiistai-iltaisin keskitytään rukoilemaan esille tulevien asioiden puolesta sekä tutkimaan Sanaa raamattupiirissä. Rukousillat ovat klo 19.00 vuoroviikoin sanan ja rukouksen iltoja tai lähetysiltoja. Lähetysilloissa pidämme esillä lähetystyötä ja keräämme rahalahjan lähetystyön hyväksi. Kerro meille rukousaiheesi, niin rukoilemme puolestasi.

Diakoniatyön osalta hartauksia käydään pitämässä noin kerran kuukaudessa paikkakunnan palvelutaloissa. Olemme myös mukana monien muiden helluntaiseurakuntien kanssa Hyvällä sydämellä -hankkeessa, jossa diakoniatiimimme voi jakaa EU:n aineellista apua. Hanke on EU:n osarahoittama.

Älä jää yksin murheidesi kanssa! Jos kaipaat sielunhoitoa tai rukousapua, tule tilaisuuksiin ja pyydä seurakunnan vastuuhenkilöltä keskustelu- ja rukousapua. 

Naistenillat ovat kaikille avoimia rentoja iltoja, joissa keskustellaan alustuksen pohjalta. Tietenkin myös vaihdetaan kuulumisia kahvikupin äärellä, lauletaan ja rukoillaan. Iltoja järjestetään noin kerran kuukaudessa (seuraa ilmoittelua Lestijoki-lehdessä ja Facebookissa) ja ne soveltuvat kaikille naisille, jotka haluavat pohtia hengellisiä asioita yhdessä muiden kanssa.